LOVE TO MY BROTHER!

Hej nu är jag hemma och har ätit typ en hel stor blodpudding själv (mums!) älskat ska snart dra ut och fota lite på ute belysningen. I morgon så börjar julkalendern. JIPPI haha är det typ jag och Johanna som ser fram mot den... Vi är gulliga vi . Puss på er ni får bild på när vi bakade pepparkakor. Puss hoppas det går bra i morgon på provet!


mys låt

skol blogg

Hej hej nu är jag i skolan och ska snart ha engelska. Sedan drar jag hem och pluggar som attan till no provet som jag har i morgon. Hanna är dum för hon gjorde illa mitt knä. (skoj) Jaha snart kommer väll min lärare så ska dra nu puss och kram


vad är det för skratt!?

I dag har det varit en författare i skola hos oss vi satt i biblioteket och jag satt längst fram med mina kompisar när han började prata så var det som vanligt. Han var typ runt 30 och så. Men typ mitt i en mening så skrattade han och ni kulle ha hört skrattet! (HÖHÖ) alvarlig han skrattade som en blandning mellan en åsna och en hostning och det brukar ju vara ett leende före så man blir lite förvarnad men icke sa nicke och efter så var han stone face. Alla skrattade ( stackars honom ) men efter ett tag slutade alla förutom jag och Hanna hahah när hon skrattar så är det så fint och det smittade av sig så jag började as garva. Jag viskade typ sluta Hanna det smittar av sig. Det var bara det att han hörde det och utbrister Ursäkta vad sa du! Alla blir jätte tysta och stirrar på mig. Hanna fråga då Vad har jag gjort? Jag rodnar och blir jätte varma och kollar ner på mina händer som dryper av svett vid det laget... Efter en evighet säger han

Ja det kan ju bli lite känsligt i såna här lägen och det är bra att släppa ut sina känslor. Han fortsatte att skratta så där konstigt. Jag satt och nöp mig i armen så att jag inte skulle börja skratta i gen. Bestämde mig för om jag kände på mig att jag skulle skratta skulle nypa mig så jag började gråta. Jag blev alldeles prickig på armarna av röda pricka hahaha.

Awkward_large


Ur min mobil



bild 1 kludd i so boken (haha) bild 2 på vägen bild 3 jag hyperskrattande bild 4 mitt A i matte (stolt)

äter jag och Hanna pennor?


ska jag ?

hejsan. snart ska jag dra till skolan pust och stön. men i dag är det ju måndag så jag ska sitta barnvakt till mina söta grannar. Har ju bild i dag så det är ju kul! Ska bara ta upp en sak jag funderar över.

 

Många i min närhet tycker jag ska börja sälja jul kort och andra kort och jag har funderat på det. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra men jag tror jag kan börja sälja men då blir det nog kopior ( väldigt bra körde det förra året) men jag vet inte riktig får se.

Tumblr_lql514qspx1qjcud7o1_500_large



1 advent

3863850727_large

Hej i dag så är det ju 1 advent. Omg jag vet det är ju jätte nära till jul. Jag och mamma var med Johanna och hennes  mamma och pappa i kyrkan i dag. Måste ju gå 10 gånger. Ja ja ha en bra 1 advent.


Gäster


just nu har jag gäster och hon som sitter brevid mig är Ida och är ju jätte söt! Nu ska vi dra ner och kolla med grabbarna grus vad dom gör. lägger ut mer bilder sen puss och kram lång banan.

konst

Hejs svejs. I dag har jag bara suttit och målat hela dagen... Skönt! Men föresten jag har köppt en ny jul stjärna också. Jag han med att göra klart ett jul kort och den blev helt okej.

I kväll så ska vi ha gäster och vi ska äta kyckling och till efter rätt ska vi äta chokladfondy. Jag borde igäntligen plugga men jag sket i det i dag! Det kan jag göra en annan dag! här är min nya stjärna.



hur gör man för att få skridsko golv? Jag vet svaret!

Ja i dag ko jag och Tor på att vi har samma värmesprej haha. Mamma och pappa typ dampar på mig för när man sprejar och det hamnar på golvet blir det skridsko bana. Vad ska man mer skriva. Ja jag är grymt sugen på nötter (som alltid) Har precis ätit tacos.

använd detta för att få skridsko golv


haha fins det dåligare dagar (ja det finns)

hej då jobbiga dag! Ja det har varit en jätte dålig dag i dag. Jag har haft piss ont i magen och typ varit super trött. Sedan har jag knappt varit hemma i dag för först var jag ju i skolan och sedan drog jag direkt till kyrkan då kom jag hem vid 6.45 och då åt vi typ på en kvart och sedan hämtade vi blommor (för klass kassan) och sprang omkring och delade ut dom. Sedan skulle mattorna skakas och vi skulle ta ut ren tvätt. Ja ni hör ju. PISS

puss och kram dåliga dag
Tumblr_lv6i9oaiwu1qmtc33o1_500_large


Goder morgon

God morgon alla söta där ute... Sitter och käkar lite torkade aprikoser. Ja snart ska jag dra till skolan och i kväll ska jag till kyrkan. Ja vad ska jag skriva mer då? ja jag vet inte det får vara så här kort.
378507_239281762803310_100001644631011_682215_1554500918_n_large


Right

Tumblr_lv4myqnwxw1qa2br0o1_500_large


2011-11-23

 

tjena tjena

ja jag vet det är sent men det är faktisk så att jag och hälften av min klass slutade 20min över 4 och vi började 8 aa jag vet skita länge!

Men sista lektionen var musik och jag och Johanna typ ägde ( Johanna är söt ) hon bad mig skriva det haha. Men några tyckte också att jag skulle lägga ut dagen outefit så det ska ske. Men i dag käkar jag middag ensam :( för min lillebror som skulle äta med mig dissade mig och drog till en kompis och mamma ska ut med kompisar och min pappa är med jobbet i ett annat lad (igen) a jag då kan man ju tat lugnt framför tv:n utan att någon skriker! hahaha :D a ja puss och kram här äre outefiten i dag då.



en typ jätte lurvig orange tröja med ett par jeans som har lite olika nyanser i sig.
ps tröjan sticks och är jätte vam och jag måste ha en svart långärmad tröja under jag svättas som bara den säger jag bara!


ny header

ja jag har redan bytt header jag tyckte inte den andra var så värst fin ja ja sov gott


gammla


nya

hiss eller diss?


ledigt 1 day

Ja jag har ju varit hemma i dag. Jag har krattat löv halva dagen uuuu vi har ganska stor tommt så det var riktigt jobbigt, men men. Sedan har jag typ pluggat och tagit det lugnt. Försöker i varje fall fixa bloggen så gott jag kan... får se hur bra den bli. puss och kram då

387304_2541975101870_1028470109_2813995_757193317_n_large


I heart it

Nu så ligger jag i sängen och har datan på magen(min favo plats) Ja i morgon så är det Siri lanka dagen och då kommer jag vara hemma hela dagen. Ja i går bakade vi pepparkakor... Jag kommer väll ligga så här ett tag till innan jag går och lägger mig på riktig. Sov gott sweet hart

,,,,,,,magic,pretty,boke,color-88d3b3579e3360468f228edf0841e07a_h_large


är där jag vill vara

Nu så sitter jag och kollar på thevoice och ska snart dra till skolan. Jag har faktiskt bett viola att hon ska hjälpa mig att fixa en header hoppas hon gör det :) hon är jätte duktig! a ja kram


Bilder


här är några bilder från lägret. Den i mitten är från 5 kampen hahaha snyggt jobbat va?!


tillbaka

Hej nu är jag tillbaka från konfirmations lägret. Det var faktiskt jätte kul! Vi körde 5 kamp och vårt lag van så klart!(hihi) Man skulle bland annat ta upp ett äpple ur en vattenfylld hink så klart blev man jätte blöt och jag fick inte upp den så klart hahaha! Men efter det skulle man springa och ta upp en sockerbit ur mjöl med munnen. Men dom hade tagit potatis mjöl och när jag kom på det blev det liv i luckan för potatismjöl och vatten blir nämligen lim (hahahaha) jag dog.

Vi gjorde också mycket annat kul också! spelade världs kriget super kul jag ´skrattade så jag höll på att dö. Ja jag vet jag använder dö 2 gånger men vad ska man skriva annars då? Ja det kommer bilder senare

              

puss och kram lång banan


Oj oj oj vad ska jag göra!



Ja som ni ser så hender det inget med headern men jag skulle ju skriva lite än då... OOO i morgon så åker jag på  komprimation läger eller någåt sånt det kommer vara tills på söndag och jag har ingen tid för att plugg! jag har tre piss prov! Matte, Engelska och bajs No aaaaaa! Jag har knappt pluggat alls... Vad ska jag ta mig till när jag inte äns är hemma i helgen. A ja det får gå piss då det skulle det ju endå gå på No provet för min No lärare hatar mig a ja

hej då Fredrika


Första hejet

                           
Ja det har inte gått något framåt med headern men jag tänkte att jag kunde börja blogga i vilket fall. Just nu ligger jag på sängen och lyssnar på musik. Jag har varit i kyrkan i dag för jag går och läser på torsdagar och i helgen så ska jag åka på ett läger med komfrumans gruppen. Ja vi ska ha 3 prov om jag mins rätt och jag är ganska stressad över detta och det gör ont i magen jag bara tänker på det... a ja jag ska inte skriva så mycket mer så ni tröttnar

Fredrika


RSS 2.0